2019-07-30
返工就系观塘,平日观塘工业区既餐厅都好早关门😂,想同同事食好少少,决定黎依间打边炉,见有新汤底我地都好兴奋,平时打边炉都系果几款汤底食到闷,对新汤底特别有感🤩🤩😎餐厅环境宽敞,灯光明亮,我地一入去已经好好服务,问我地一人一炉定一个大炉,我就拣左大炉同同事开心share😆我地叫左香辣椰香冬荫功汤底+澳洲产长期谷饲牛$179 (90分钟)新汤底:香辣椰香冬荫功汤底汤底好重味,少少辣😎又开胃,基本上啲菜阿肉阿都唔洗点点醤油已经入哂味,必叫汤底!我饮左好几碗汤添😂:澳洲产长期谷饲牛+牛舌肥牛好新鲜,唔会太瘦,重点一提,超好服务,店员怕牛太肥仲问我地要唔要瘦啲。至于牛舌好少食到,依到竟然有,正!:泰国蔬菜盘有虾有鱿鱼,冬菇咩都有啲咁,唔错又新鲜,虾同鱿鱼配埋个汤好好味,我就好中意个鱿鱼唔洗加醤油都有味仲保留到原有鲜味。虾一开始店员会帮手煮到金黄,望住已经流哂口水😆:自助吧抬排列整齐干净,菜同肉种类都已经好足够,有羽衣甘蓝等贵既食材,我个人十分满意,仲有雪糕,咖啡饭,等等,肯定唔怕食唔饱,大有口福。😎😎😎:饮品多选择
新汤底:香辣椰香冬荫功汤底
我饮左好几碗汤添😂