2022-09-24 44 浏览
难得请咗一日假,朝早去睇咗个早场。饿到晏昼又好想打边炉,附近揾到呢一间晏昼有得打边炉,仲有靓牛嘅放题。因为都好早去到,都唔使点等位就有得入😂。入边啲装修好有香港嘅味道,佢仲有啲搞鬼设计嘅海报非常特别。一条长长嘅走廊有各种各样嘅丸类同蔬菜,去到尾仲有啲面啊小食同饮品。食肉兽嘅,我哋见到团𠮶个set有M5和牛食,所以就决定拣咗呢个试吓。除咗好好味嘅M5和牛,佢其他嘅部位非常吸引。上边𠮶个风门楼肉质香浓,而我夹住呢一块牛版键除咗香浓嘅肉味重好有牛肉嘅质感。都唔记得讲个汤底,我拣咗清酒味噌卜卜蚬。入面有非常多嘅蚬肉,而个味噌亦都好够味道,配上啲牛食都好夹到。食得太多肉,当然要攞返啲菜。佢呢度有翡翠苗食,出边都真系好少见。而佢饮品有自家制嘅冷泡茶,另外佢仲有呢排人气好高嘅汽水。最后食到饱晒,店员仲俾咗份甜品我哋食,非常之好味。

因为都好早去到,都唔使点等位就有得入😂。

入边啲装修好有香港嘅味道,佢仲有啲搞鬼设计嘅海报非常特别。

而佢饮品有自家制嘅冷泡茶,另外佢仲有呢排人气好高嘅汽水。

最后食到饱晒,店员仲俾咗份甜品我哋食,非常之好味。