2024-01-05 81 浏览
好耐没同朋友打聚会炉, 呢间牛舞日本烧肉‧涮涮锅放题 (利舞台广场)我地次次都要约呢度!餐厅店内相当大, 店内采用轻奢简约风,比人感觉干净舒服。牛肉拼盘☀❀:打边炉,一定要有嘅就系美国特选牛肋肉同一口牛肉啦😋。美国特选牛肋肉嘅质素真系一流👍🏻,肉质松化得黎有弹性,煮落去火锅入面,个肉嘅香味即刻四溢🤤。火锅汤底嘅热力同埋美国牛肋肉嘅油脂相互配合,就算净食肉都唔觉得腻口,啖啖都肉味浓郁😍。至于美国特选嘅一口牛肉,就真系食家嘅至爱😘。每一粒牛肉咁啱啱好放入口,无论你钟意煮得半熟定全熟,都系咁嘅弹牙同埋够晒juicy👌🏻。美国特选嘅牛肉可以肯定嘅系,啲肉质细嫩新鲜,绝对系打边炉时嘅必选食材。而家咁冻,真系冇啲咁正嘅打边炉令人心情舒畅。下次同屋企人朋友聚餐,记住叫埋美国特选牛肋肉同一口牛肉,咁就可以尽情享受美食嘅乐趣啦💯!配菜☀❀:有娃娃菜、肠仔、玉米、南瓜和金针菇提供了丰富的口感和口味层次。娃娃菜清脆爽口,肠仔鲜嫩可口,玉米和南瓜则带来了甜味和丰富的纤维。金针菇的香气和口感为整个套餐增添了一份独特的风味。推荐:☀☀☀☀☀味道:☀☀☀☀☀位置:☀☀☀☀☀
牛肉拼盘☀❀:

配菜☀❀: