2022-07-16 124 浏览
今晚同朋友庆祝生日,拣左呢间系因为之前食过都觉得几好。但今晚食到一肚气。原本订左两张枱,去到佢哋话可以俾房我哋,计返最低消费额,每位都系俾多佰几蚊,又可以无限时,咁ok啦,我哋就转房食。初头都ok,冷气够,但之后开始无冷气,佢哋搞一轮就熄冷气再开,再推部吹风机入嚟。因为打边炉系觉得热既。除咗我哋散叫既龙虾刺身船系得之外,其他食物都差左好多,例如:牛肉、蚝、牛脷、猪腰。。。但最过份系一碟猪膶附送小强(附图),咁当然同佢哋讲啦。个负责人入到嚟就话会炒左负责既同事,同埋全单免九折,但加左句叫我哋睇下仲有无小强,如果有再通知佢哋。态度差到晕。之后我哋寄存既蛋糕,成个纸盒系湿晒既,真心觉得好似将个蛋糕掉左落水咁。又唔知厨房雪柜出咩问题。真心无下次

真心无下次
2022-07-16