2019-12-04
食个early dinner(定系late late afternoon tea?),望住日落食好西系好正。先来小食,Buffalo Wings同Calamari好味(如果作为一间brewhouse呢两样送酒招牌菜都唔好食又真系讲唔通…),嗌多个Parmesan Fries,呢个坚好食,芝士味够浓,新鲜炸起,黎呢度记得嗌。两条友食一个主菜就够啦,点左个Ribeye,五成熟,上台后冇话自己继续熟到七成,ok㖞,伴碟啲薯条,唔系唔好食,但sorry真系唔系Parmesan Fries对手。呢度系一间brewhouse,但啲酒我唔识欣赏,自家Ale系好饮,但劲快上脑,自问酒量唔差都feel到;杯champagne,系,我认fancy所以嗌左杯,但冇乜特别,你可以唔嗌。总括而言,食物好过酒,有啲反高潮。
总括而言,食物好过酒,有啲反高潮。