2009-10-05 48 浏览
小弟睇完食评,见间餐厅个ranking几高,又有fd介绍,所以黎试o下餐厅个格局其实系ok o既,地方好阔落,坐得ok舒服,不过个service就真系好唔得间餐厅o既汽水系可以无限添饮,我地4个人叫o左3杯野饮,其实我地都唔系有心节省果一杯野o既钱,一杯野饮都唔系好贵,我地都俾得起,同我地讲清楚就ok。有位男waiter (姓郭o既某人)帮我地点完野食之后,饮品先上,我个fd问一位女waiter拿饮管,果个男waiter好快咁走过黎,miu miu地嘴咁同我地讲:「你地唔可以share,你地share我就唔帮你地添!!」我地心想,你唔使咁串o下??讲都未讲完,就一手拿走我地之前问佢拿o既饮管都仲未够,佢小动作多多,帮我地refill放个杯特登放得大大力;帮我地收tissue果阵抛纸巾;正常refill果阵,waiter通常会将个杯拿到桌子旁边refil,我系坐o系入面o既,佢竟然可以伸只手去到最入面我个杯果度,倒可乐果阵出水位对正我个人(我心念,你倒潟野点算?我咪食到正?);我地找人refil果阵,佢地当我地无到今时今日,咁o既服务态度都得,我只可以俾一个服字!!讲番食o既野,我地点o

都仲未够,佢小动作多多
,帮我地refill放个杯特登放得大大力

今时今日,咁o既服务态度都得,我只可以俾一个服字!!

讲番食o既野,我地点o左三个菜

Marsala

味道还好,鲜虾几大只,个汁茄味充足

米兰pizza

个cheese好香,个pizza好足料,饼底脆仆仆,大件o既分量,可以抵得上过百的售价

希腊pizza

个人认为有少少不知所谓

话就话系主菜,不过实际上同前菜无分别!!

沙律o既味道其实ok,不过将佢放o西上pizza上面就显得有少少不伦不类
,佢d料又paste唔实饼底,一铲起件野上面d料就散o西落碟上面,总之,感觉好怪

服务太差,一次算啦
Marsala