老细生日,所以全体同仁黎呢度食lunch简单庆祝一吓~已经早两日网上book位,但都话full booking, 但到我地去到, 食晒成餐饭都大把吉位=="同我地落单嘅waitress好重口音, 要好细心先听到佢讲乜><但笑容甜美,态度都好好~set lunch嘅头盘,可以拣soup or salad~Roasted butternut squash soup好creamy, 啖啖南瓜蓉, 好好味~Peach salad好fresh~peach好甜,新鲜唔系罐头野~仲有大大旧核桃,正~卖相吸引,份量看似好少,但食完都ok饱. 外面系番茄, 入面有d猪肉碎,整体感觉都好清新~唔错,牛扒有咬口, 太阳蛋增加卖相~但味道就无咩惊喜...French fries只系普通嘅薯条,唔系粗果只, 个样仲好似番炸过咁, 但食落又ok,,条鱼都炸得松脆。都系个句, 整体唔错,但无咩惊喜...卖相吸引, waiter仲好细心问我地要唔要切开~不过我无食到~因为已经饱饱地, 而同事们就话味道一般, 都ok嘅, 不过不失~虽然唔系正宗risotto咁饭会"生骨", 但味道都唔错~菇嘅份量都o岩
老细生日,所以全体同仁黎呢度食lunch简单庆祝一吓~
但笑容甜美,态度都好好~
Roasted butternut squash soup
Pork stuffed tomato
Grilled skirt steak
唔错,牛扒有咬口, 太阳蛋增加卖相~但味道就无咩惊喜...
Fish & Chips
Beef Burger
Wild mushroom risotto
虽然唔系正宗risotto咁饭会"生骨", 但味道都唔错~菇嘅份量都o岩o岩好.

总括黎讲,因为Gordon Ramsay呢个名而对食物期望过高, 如果唔抱著呢个心态, 食物质素, 餐厅环境开掦舒适, 约三五知己倾计食饭饮酒睇波都不失为一个好好嘅选择~
2015-11-06
庆祝纪念