2021-08-07
本人非第一次食, 但每一次食都感到越来越差, 终于忍无可忍 所以今次一定要写食评.19:45 入座 两个人食然后点紧野食就比个呀姐''催''我落单, 我就拿拿声交纸啦~ 因为我都好肚饿.到20:00 就听隔离枱系到投诉, 话等左成半个钟 寿司都仲未有? 我见佢地好激动, 但我只系等左15分钟, 所以唔好意思催~ 而且成个场差唔多坐满既. 然后到20:15, 我真系忍唔住要问下人, 系咪漏左order? 我点左串烧, 寿司, 刺身, 点都有一样野可以黎左先既之后话帮我睇睇, 然后就比左碗虾头既汤我地, 话系我地点个套餐有既, 虾头用黎做汤好啦又要再等, 到20:30 终于上d寿司同串烧啦, 点左d海胆寿司 同一个套餐, 放低之后个呀姐就不断问我有无点错啊 系咪你地ga, 我地已经不断话系啊系啊, 我心谂: 你地无check 单我地点咩野食咩, 仲可以不断反问我地... 好笑之后食完又等啦 因为d野完全未齐, 而我自己都有观察下系咪太多人 所以做唔切, 但唔系 迟过我入座果d已经上晒菜, 姐系漏单啦, 我又要再问 个呀姐已经唔耐烦 话比张单我自己对下, 好啦 我发现仲有牡丹虾未到,
19:45 入座 两个人食
然后点紧野食就比个呀姐''催''我落单,
我就拿拿声交纸啦~ 因为我都好肚饿.
姐系漏单啦, 我又要再问 个呀姐已经唔耐烦 话比张单我自己对下, 好啦 我发现仲有牡丹虾未到, 鹅肝寿司未到...
果阵已经21:00 我都忍无可忍企起身走人去埋单, 因为食餐饭食到成肚气 仲要催先黎野食 已经令自己好唔开心.
我比钱出黎食野, 无非都系大家开开心心食餐饭, 而唔系要自己三催四请先有野食.
奉劝大家, 你比呢个价钱去食饭, 千其唔好食呢间!! 因为呢个价钱你去其他日本餐厅食, 有服务, 好态度, 仲要唔洗你催单,
做生意都系想客人消费多d, 但我个人唔会再去呢间超级寿司食!
根本就系垃圾餐厅, 比钱买难受~