2021-09-29 1027 浏览
经理级员工Jo姐态度极差本人2021年9月29日去面包店买面包。时间为18:11买了2个牛角包,1件蓝莓芝士蛋糕,4杯牛奶布甸。当时店内只有2名店员,1位只系识收钱,唔识包蛋糕,另一位经理级Jo姐就同人倾计唔包蛋糕。收钱的员工只识不断收钱,我就在店内罚企了大约10分钟,仍然没有人为我包蛋糕,我请收银员帮忙包给我,她只叫果位Jo姐,于是我要求退钱。经理级Jo姐就话可以退,我要求退牛奶布甸,我继续要蓝莓芝士蛋糕,Jo姐讲唔可以,一退钱要退全部,我问佢点解呢?点解果位收银员唔识包蛋糕比客人,她态度极差说因为大排长龙。我问佢咁洗唔洗我等到全间店无人先可以拎到件蛋糕?Jo姐态度极差,又无礼貌,又强词夺理。我要求退4杯牛奶布甸,佢又先后两次说退2杯,根本唔知有无心做?难道太多人排队就只识不停收钱,但唔识包蛋糕比客人?其实如果员工想唔卖蛋糕可以讲唔卖,唔系只识收钱,然后叫客人罚企,不断收钱,收左十几位之后既客人都唔包蛋糕比人,仲要态度极衰话一退要退全部,早知我就拎番2个面包出嚟退埋佢,咁先系退全部。超差的服务态度
经理级员工Jo姐态度极差

外卖自取