2018-07-19
有朋友食过话唔错,又见到咁多好评就去试下。去到见到系类似foodcourt嘅地方就觉得伏伏地...入座率大概8成左右叫左238个set另外单点左1个pizza同tapas拣左生蚝,好薄身但海水味都重之后黎个蟹肉沙律+黑毛猪火腿+薯波,沙律菜唔多新鲜得少少蟹肉同一片火腿,系个薯波ok,唔油单点嘅蕃茄芝士焗黑毛猪肉丸个汁唔错好多芝士,肉丸唔算入味,好易散。再黎南瓜忌廉汤同法包,朋友饮觉得太‘杰’似南瓜蓉多d。然后就main course,set拣左黑松露意大利饭,系几香,朋友话饭偏硬,我个人钟意食硬d嘅,但个汁唔够creamy。单点嘅莎乐美肠辣肉肠pizza暖暖地唔系好热,有少少拉丝,芝士算够嘅;批边脆但底好韧,好难咬开;争d揾唔到莎乐美肠喺边,原来切到好薄喺芝士下面。睇其他食评又讲到pizza好好食最后系甜品 云呢拿雪糕配牛油脆脆,雪糕系好食,好香vanilla味同奶味,但上面d脆脆感觉系劣质嘅牛油曲奇所以净系食雪糕算饮品叫左fruit punch,冇比匙羹(以为冇见隔离枱都冇)得饮筒搅唔到,变左上面好淡饮到底就好酸。在场得2个女职员,由一入去到走都系黑口黑面语气亦唔多礼貌,走果阵望住我
叫左238个set另外单点左1个pizza同tapas
拣左生蚝,好薄身但海水味都重
单点嘅蕃茄芝士焗黑毛猪肉丸
个汁唔错好多芝士,肉丸唔算入味,好易散。
再黎南瓜忌廉汤同法包,朋友饮觉得太‘杰’似南瓜蓉多d。
单点嘅莎乐美肠辣肉肠pizza
在场得2个女职员,由一入去到走都系黑口黑面语气亦唔多礼貌,走果阵望住我地走连byebye都冇讲,我明人手唔够,但基本野系咪应该做返?
埋单2人518,foodcourt水平黎讲唔值,冇下次