餐厅: 緻素坊
资讯:

难得系尖沙咀找到一间素食点心餐厅,地点亦容易揾,满心期望去尝试. 🙈可惜整体服务态度太差,唔会推介俾朋友或者再去食. 素食点心质素还算可以, 份量偏细、中位价钱. 0 服务🙊而且餐厅卫生环境一般,同佢哋个社交平台 ,Post 既食物同餐厅环境相,完全两回事😅其中一个长发女侍应态度好差,礼貌地问佢有冇lunch set menu ,佢用非常晦气既嘅态度及好大声回覆. 接近落场时间,佢已经不断想赶你走. 其中一位男侍应,话3:00pm 打后主煮餐牌冇得再叫,只可以嗌点心纸既食物,到3:00pm后,我哋想再嗌多一款点心或者甜品,同一位女侍应过嚟,态度好差同我哋讲,冇得嗌㗎啦一早同咗你哋讲啦. OMG中伏餐厅名单中🫠😅