2023-11-01 135 浏览
话说未去过围方,于是去行下揾嘢食,食饭时间行过见佢有啲人食下,佢又有位,于是就行入去试吓,企门口一轮都冇人理,终于有个staff问我几多位,我答完佢,佢竟然黑面答我:「自己行入最后啦!」坐底又系冇人理,因为佢系QR code点餐,但枱面乜都冇,于是谂住揾人落单,另一个staff行埋嚟态度差咁问我:「你咩事㗎?有人叫你坐入嚟㗎?」我心谂,咩事呀依家?到点餐,因为佢啲面就算同一款都可以唔同𩠌,我哋一行三人,三碗都有唔同,上餐时,佢哋就咁放底就行咗去、问佢呢碗咩嚟?佢竟然叫我自己睇单,嘅然系咁,你不如叫我自己入去煮啦!最终有啲𩠌唔要嘅,但系又出现咗、有叫嘅,但系又冇咗!真系唔知呢间嘢搞乜!食完仲要鬼死咁口渴,真心唔会再嚟,如果大家想去受气同埋食完想劲揾嘢饮,咁你哋就去试吓啦