2024-06-11 1749 浏览
嚟过两次,第一次嚟试了云吞面同水饺面,云吞同水饺属高质,幼面冇枧水味👍🏻 酸萝卜味道佳,但成餐饭嘅败笔系店员用抹枱布抹完枱之后,枱上遗留下嘅臭味,严重影响用餐体验,唯有快快食完走人。隔咗一个月再次帮衬,因上次听到隔离枱食客盛赞猪润好食,于是叫了猪润面,一坐低又系闻到抹布留下嘅臭味,亦见店员每次都用同样两条抹布抹店内嘅枱而每次抹完都冇见到有清洗,只见两条抹布放埋一堆,今次再食酸萝卜,觉得味道差了,萝卜有苦味,咁啱见到店员为每张枱添加萝卜,职员系戴住手套用手隔住樽口倒去部分樽内嘅醋,再加添萝卜,但佢事前系戴住手套去落单、抹枱、送餐,而并没有洗手再去接触萝卜樽,OMG, 见到之后即刻唔敢再食,另外猪润多筋,并唔系我杯茶,如果下次再食都只会叫外卖,因为佢啲枱布臭味令人作呕🤮