2016-12-10
太快上主菜, 个汤未饮完就上, 重有都未食个自助沙律吧! 不知道是否起赶收工。 d主菜冻晒, 当然不会好吃!个牛肉(西冷)个牛肉味不差的, 但咬唔开, 难食!而ribs , 食的时候冻晒, 难食!比钱时比visa, 𨍭头同我讲张卡碌唔到。 我便致电 card center 查询, 原来card center 通知我话刚刚有商户不停过数,受权了又除消多次。 所以block 咗我张卡! 真的不知道这间铺搅什么。😡🙀🙀服务质素当然同出食物一样, 赶住收工! 所以如果八点后想食晚饭, 不要考虑此间! 8点前应该好d呱! 因为九点半之后, d员工不停好大声收拾东西, 😡😡😡惊死你不知道十点三関门。 Ps 我们8点半落order, Order 了自助沙拉吧, 出了一次拿食物后。 同我们讲沙拉吧供应时间到9点。 落单又唔讲。 😡😡😡
个牛肉(西冷)个牛肉味不差的, 但咬唔开, 难食!
而ribs , 食的时候冻晒, 难食!