2017-07-28
突然在旺角想食pizza 见到哩间好似几好就入左黎 店员话得返高枱 高枱坐落其实唔系太舒服 又冇挨背 而且位与位之间距离太近 人比较多有时听唔到对面讲野 野食款式不多 叫左野食起码15-20分钟先出菜问左店员除左啤酒有冇d冇气饮品or 果汁 店员话冇 甘我地就问佢拎两杯水 佢话水有 但得d unfiltered water 再唔系就sparkling water 听到有d无奈冇过滤既水候水点饮所以唔饮啤酒可乐 其实冇野饮讲返野食先里面有ham同cheese 个粉好似食紧云吞甘,质感几有咬口 ,分量睇落去少 但食落其实都正常 个人觉得比例几好几唔错拎起左先记得影 d cheese 一大Pat 一拎起就变到甘 😅。Pizza 皮好味系薄皮边又有d咬口𠮶种 芝士好够浓 小小臭 蓝芝士𠮶种臭芝士味 我觉得 pizza 好食过好多连锁𠮶间Pizza E.......每次见到menu 有tiramisu 就忍唔住叫两个人share 都几fit 蛋味几香 cream cheese 同饼既比例岩岩好 有惊喜 不妨一试总括嚟讲 食物几好 好抵食 可惜环境太迫 食完都唔想继续坐𠮶种 (可能
野食款式不多 叫左野食起码15-20分钟先出菜
问左店员除左啤酒有冇d冇气饮品or 果汁 店员话冇
听到有d无奈冇过滤既水候水点饮
所以唔饮啤酒可乐 其实冇野饮
讲返野食先
每次见到menu 有tiramisu 就忍唔住叫
总括嚟讲 食物几好 好抵食 可惜环境太迫 食完都唔想继续坐𠮶种 (可能我坐高枱关系)
如果想揾个地方同fd食下野饮下啤酒 呢度系个唔错嘅选择 不过建议book枱先
同埋建议可以加返啲果汁类饮品