2024-08-14 698 浏览
之前见呢间印度餐厅食评都唔错,就带妈妈去试试,都几多印度人帮衬,我估应该都几正宗当日拣咗印度蟹肉夹饼,串烧羊肉卷2件,炭烧三文鱼2件,松露奶油咖喱鸡柳,蒜蓉烤饼,玫瑰奶昔和啤酒蟹肉夹饼,都几多蟹肉,夹饼唔系太厚,都几好食串烧羊肉卷,都系平时印度菜食开嘅味道炭烧三文鱼,都几香浓嘅鱼味,都几好食松露奶油咖喱鸡柳,见之前食评都几多人叫,食落完全唔辣,不过冇咩蕃茄味,食落会有少少腻,都几好食蒜蓉烤饼,蒜蓉味都几重,配咖喱就一流玫瑰奶昔,味道有少少似药水,妈妈自己拣话要玫瑰味,另外啤酒都够冻👍不过,每张枱嘅距离都比较近,而且餐厅楼底唔算太高,感觉都几嘈,以呢个价钱,环境嘅质素有少少似茶餐厅,俾人感觉唔系咁好食完之后发觉之后一星期有restaurant week,食嘅菜式同我今次点嘅菜都系差唔多,但系价钱平咗两成左右,所以下次如果再过嚟食,我谂都系等有优惠先过嚟帮衬🤦🏻‍♀️

蟹肉夹饼,都几多蟹肉,夹饼唔系太厚,都几好食

串烧羊肉卷,都系平时印度菜食开嘅味道

炭烧三文鱼,都几香浓嘅鱼味,都几好食

蒜蓉烤饼,蒜蓉味都几重,配咖喱就一流

2024-07-21
  • 松露奶油咖喱鸡柳