Sol House Oyster Bar and Restaurant

2022-09-01 142 浏览
坐低即刻叫咗个牛骨髓配阿根廷香草酱🤩只要个间餐厅有牛骨髓我都会试下,呢间就特别啲,面头铺满咗香草酱咁去焗😗有一阵好清新嘅香味扑鼻,中和咗牛骨髓嘅油腻感,配法包一流!🤤🤤🤤烤大虎虾配法国蟹膏蟹肉烩意大利饭,呢个risotto 简直系海鲜三重奏,有虾有蟹肉蟹膏,🦐🦀🦐🦀见到呢一只橙黄色都即刻食欲大增,只大虎虾食落都有膏,虾肉有弹性,啲蟹膏食到最尾一啖都仲有真系舔舔脷!😋😋😋香煎日本松叶蟹饼配金苹果蓉,切开入面见到一丝丝嘅松叶蟹肉,蟹肉分量极多,配埋金苹果蓉嘅酸甜,更加突出到蟹肉嘅鲜甜,而个鸡尾酒汁仲未食到系用乜嘢调制,不过同个蟹饼两者之间做到提升作用!🦀🍎🦀🍏最钟意就系呢度啲西餐菜式好多选择,个配搭创新得来又味道一流!😋😋😋