2022-09-19
第一次去呢间高质既日本shabushabu.当晚星期日去,竟然静到包场咁款,环境都好舒服.一坐低就有位细细粒好瘦既女侍应递上热茶及餐牌.我同朋友心大心细,都唔知拣边款好.好彩个位女侍应为我地推介.食物方面,我地拣左黑毛和牛$298,因为可以试到唔同部位,我地加钱转左稻庭乌冬.个位女侍应都好细心介绍d酱汁.食到咁上下,果个女侍应惊我乌冬煮太淋,就帮我夹起.而且一路都有执碟,等我地枱面有多d空间,都睇得出佢有留意客人.食到最后,果位女侍应都有问我地食唔食甜品.其实我地都唔知道有甜品.唔知道系本身个餐有定系佢送比我地食.不过有抹茶雪糕作为成餐饭既ending,整体黎讲,我觉得服务都唔错,重点系个女侍应冇乡音,同埋好温柔细心,所以好有亲切感好满足。