餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2018-11-30 768 浏览
今晚同朋友放工后去e 肚,见好耐无黎添好运朝圣,就专登去添好运食晚餐8:15 到,无咩人排队,好快攞左张点心纸,写好就好期待咁等入座。知道佢地收9点,我地入去前已经点好哂点心, 一有位(约8:30左右)我地就9秒9落单,亦无叫好多野食,谂住嗱嗱临食完走人。今晚食左:*焗叉烧包*马拉糕*拉布肠粉*青菜可是。。。个叉烧包真系出事啊!!!!😭好普通!!好令人失望啊,不再系以前既味道 😭😭😭食物质素差左都算,服务态度真系差到吓亲😳大约8:50,我地其实都就黎食完(因为知道佢地9点关铺),服务员已经不断提我地佢9点要收工,到8:55 我仲夹紧个拉布肠(仲有半碟),个服务员已经伸手准备系我夹完条肠粉后就收碟喇,其实当时仲有4、5张枱食紧,有d 枱上面d碗碗碟碟都未执好,但系佢地不断口up up 话佢地9 点要收工。希望佢地可以改善下啦,始终以前添好运d 嘢真系好好食啊注:无食物相片,因为食得太赶😓

今晚食左:
*焗叉烧包
*马拉糕
*拉布肠粉
*青菜

可是。。。

食物质素差左都算,服务态度真系差到吓亲😳

希望佢地可以改善下啦,始终以前添好运d 嘢真系好好食啊

注:无食物相片,因为食得太赶😓