2022-07-13
.每次行过淘大都同老公讲下次不如入去呢间居酒屋试下呀,讲左几年依家先去食😆广岛吉列蚝定食 ($78)吉列蚝有五大只,炸得好脆,食落索索声,蚝唔鯹都ok,味噌汤到足料几好饮既,配菜有中华沙律。黑豚肉泡菜锅 ($108)豚肉份量ok,比较厚切,食落有豚肉味,肉质都嫩,煮耐左都唔会好鞋。成煲都有好多娃娃菜、泡菜、豆腐、冬菇、金菇、萝卜,大量蔬菜好健康。汤底都有啲泡菜味,少少辣,最后饮两啖觉得有啲甜甜地🤣极上火炙鳗鱼卷 ($98)有六大旧鳗鱼卷,卷入面有青瓜同蛋,鳗鱼都几好食,几厚切既,味道正常,一定唔系似食胶个款咁😆呢间既装潢都几似日本既居酒屋,大部分都系梳化座,几舒服既。啲阿姐阿叔态度几好,有礼貌👍🏼食物既味道同质素整体黎讲都ok既,唔系好有惊喜但都唔差,呢到饮啤酒有discount 有时有买一送一,几抵!.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆环境 ★ ★ ★ ★ ☆服务 ★ ★ ★ ★ ☆性价比★ ★ ★ ★ ☆
广岛吉列蚝定食 ($78)
黑豚肉泡菜锅 ($108)
极上火炙鳗鱼卷 ($98)
味道 ★ ★ ★ ☆ ☆
环境 ★ ★ ★ ★ ☆