2024-03-25 15 浏览
识到几个新朋友,前几日第一次一齐食饭,网上揾到铜锣湾的强小亭,系食日本野,质素系高上高质,环境就更加系好靓好高级,有晒日本风,里面既店员都礼貌好好,里面既餐点食物都好豪华及丰富☺️☺️今晚既晚餐好丰富,放到成枱都系阿,呢个餐系叫做松,食到我地劲饱阿,和牛他他沙津超好食,佢既菜好新鲜,😍原来仲有前菜三点做头盘,跟住再食到和牛寿司,和牛好浓味,系可以话劲新鲜,食到中间部份,就有刺身盛盒,放得好靓好整齐,呢个刺身好豪华,😍我地都抢住来食,寿 喜烧就更加唔洗讲,系好值得食既,呢个鸟取A5大山黑毛和牛盛盒好夸张,有上后腰脊肉、西冷、丸芯、内腿肉、外腿肉、牛小排、肉眼,睇到都系好红润好鲜艳,😍牛味非常浓郁,一食都已经食得出系高质既靓牛肉啦,食了咁多肉,当然仲有野菜拼盘啦,几款野菜集合一齐,外型都够晒吸引,野菜好好食,和牛味噌煮同埋和牛油渣饭都好特别,一定要饮埋清汤同埋食甜品😍