2022-10-10
今日和朋友下午去咗行 M+ ,离开时附近有小巴去九龙站,那时 5 pm 多,因为中午我们在帝苑酒店,食咗个 lunch buffet 好饱,所以就谂住早啲食啲嘢,决定在圆方找餐厅,食个 Early dinner 及 轻食。原本念住食越南菜,发现好多间餐厅都系限时 60分钟,太赶了,呢一间竟然有 90分钟,所以就拣咗佢啦,我哋坐𠮶个位可以望到溜冰场,境观唔错, 坐低先发现原来佢有两个火炉烤薄饼, 都几有特式。😊餐厅环境都好舒适, 侍应嘅服务态度好好。叫咗呢个 ⇒ 意式牛油果蟹肉及烟三文鱼多士$ 92,面头铺满芝士, 味道唔错, 不过就冇乜牛油果味啦。夏威夷风光$152,呢个烤薄饼热辣辣,所以都好味, 不过馅料唔多。香蒜辣椒蚬肉扁意粉, 呢碟意粉,侍应生拎埋来,已经闻到好香,味道都好食。饮品最平都要 $ 58 一杯,有 D Bar 嘅味道。左边:Lychee Refresher , 右边:Passionate Blitz 。中间个杯,唔记得个名。😅
饮品最平都要 $ 58 一杯,有 D Bar 嘅味道。