2023-08-16 721 浏览
开始小食,可无限添加,款式及味道十分嚟讲有八分,第二度菜,鸡煲味道质素非常之好,十分满意,之后刺身,有喜出望外嘅惊喜,质量,味道,卖相,都非常之好,但火锅方面,汤底已经比之前嘅淡咗好多,牛肉方面都尚算满意,但火锅海鲜料品质欠佳,尤其虾,蟹,鲍鱼嘅清洁度非常欠佳,明显冇洗,表面上有不少黑色嘅污渍,避免不必要身体不适,所以都冇享用,只有食菜,鱼为主力,以佐敦店,有呢个酒精饮品,免费供应,但我建议,整一个counter,可以自己出来由职员添加,唔使职员绕场一周嚟添加,而最后,我比较尖沙咀同佐敦,可能疫情后生意好转,尖沙咀𠮶阵时系两位职员,可以服务三张枱,但系佐敦呢,好多时系叫唔到侍应款待嘅.
2023-08-15