今日同男友去呢间, 谂住试呢度ge buffet, 见佢价格咁吸引 +标榜新鲜第一转order左chili octpus, sashimi, sushi, 点知个chili octpus salad等左2个钟都未黎, 要追佢单先黎到 sushi 上面d 吞拿鱼一d都唔新鲜 转哂色之后第2次叫左个 味噌汤, 黠知等左4个字, 好离谱, 要追佢单先即刻黎, 之后个waiter d态度好差第3转之后叫果d野都系要等4, 5个字先黎到都有d waiters/waitress 过去埋边, 但系有1个好唔醒目, 叫都唔应连第一转叫果d sashimi 都走左单, 得个马立贝sashimi 黎左, 仲系要食到冰其他第一转叫左ge要追加第2次先识得黎鳗鱼炒饭冇味叫左green tea ice cream 做 dessert, 点知等左4个字+ 追单都仲系咁, 同佢地讲番, 之后佢话俾番个ice cream我, 喂, 问题话而家d 服务去哂边啊?? 我唔左意咁丁屎ge ice cream 啊, 而系冇咩服务, 之后埋单即刻走左.黑店, 以后请我都唔去

sushi 上面d 吞拿鱼一d都唔新鲜
转哂色

之后第2次叫左个 味噌汤, 黠知等左4个字, 好离谱
, 要追佢单先即刻黎, 之后个waiter d态度好差

第3转之后叫果d野都系要等4, 5个字先黎到

其他第一转叫左ge要追加第2次先识得黎

鳗鱼炒饭冇味

黑店, 以后请我都唔去
none
2010-01-31
$140 (其他)
none