朋友推介呢间卜卜蚬,于是嚟咗试下,顺便庆祝生日🤣🍰由于呢间餐厅一定要订位先,唔系嘅walk in基本上唔会有位准时到达餐厅,佢地提醒一定要两个钟交枱因为朋友未到,侍应再次提醒要早啲叫嘢食,因为两个钟要交枱啦🙉到齐人后就开始叫嘢食,咁梗系要试下卜卜蚬啦😂仲叫咗安格斯牛、鲩鱼片、炸鱿鱼、猪肉片、凉拌木耳同杂菜🥗卜卜蚬几好食,味浓新鲜,但间唔中都系食到有沙🥘安格斯牛最高质,牛肉香一拎起就闻到,唔系普通货色但个木耳嚟错咗生个款而唔系凉拌,食落口发觉无味道,问一问先知佢嚟错,仲俾侍应话我唔讲清楚😩鲩鱼片、鱿鱼、杂菜个啲就一般,同平时食到嘅基本上无分别,无咩惊喜🍤食到一半嘅时候,侍应又表示记得一个钟后要要交枱啦🙄🙉🙉🙉食到赶头赶命食一餐饭佢催咗四、五次交枱,本身食物质素系唔错,但体验就差啲😂
朋友推介呢间卜卜蚬,于是嚟咗试下,顺便庆祝生日🤣🍰

准时到达餐厅,佢地提醒一定要两个钟交枱

卜卜蚬几好食,味浓新鲜,但间唔中都系食到有沙🥘

安格斯牛最高质,牛肉香一拎起就闻到,唔系普通货色

卜卜蚬
安格斯牛、猪肉、杂菜、炸鱿鱼、鲩鱼片
2018-12-17
庆祝纪念