餐厅: 緻素坊
资讯:

2024-10-23 373 浏览
其实佢哋食物嘅卖相同味道都唔错,但我唔会再去,因为员工俾我哋feel 到怨气十足。🙂‍↕️我哋当日book咗位,姐姐叫我哋等阵,咁我哋咪等吓。点知门口位系出𩠌位😅然后就俾佢哋个疑似阿头:借借丫!好!终于可以入座,佢哋几得意!每个人经过都几多手,有少少强迫症。我个杯放左放右,其实冇乜所谓啫吓fa~ 只要响枱上咪OK啰,佢一定要郁吓枱上嘅嘢,行过又推一推我哋旁边张凳,但系好明显唔系推正佢。放食物落枱上嘅时候,明明只系一碟炸春卷或者烧卖,点都唔会超过半磅,佢放落枱嘅时候,好似举完重啲大只佬掟哑铃咁!唔系好愿意同你个茶壶添水都算,离远听到其中一个侍应响收银处好大声咁讲其他同事嘅不是,讲佢自己几唔满意。当然,唔集中精神嘅人,做嘢就容易错,埋单嘅时候,佢俾咗好远张枱𠮶张单我哋。隔篱枱就话捞乱,𠮶张枱飞到去窗口,都有得乱?咁理所当然,佢哋冇道歉,埋单亦冇讲多谢。😒
咁理所当然,佢哋冇道歉,埋单亦冇讲多谢。😒