2015-08-17
今日系我朋友生日,其实我之前已经食过呢间放题,觉得几好食,于是推介俾我朋友 食呢间放题,要一早book 定位,因为呢间算系几夸张,就算book 左位,都要准时去排队入去食,不过呢间放题都算唔错,佢地系你排队既时候会免费派饮品。呢间放题选择都几多,我朋友一黎就点左好多刺身刺身一大盘寿司我最爱的蟹籽寿司 隔离系海胆寿司烧鸡翼 好好味呢度有芝麻鸡翼(好味), 芝士年糕,炸鸡软骨最惊喜系呢间放题有马卡龙食 虽然比唔上出面好贵个d 马卡龙,但呢间质素都唔差,有几种味,咬落都有d 烟韧,味道唔错!其实我地仲有叫到粥,甜粟米,芝士带子,天妇罗…都好味,如果去既话大家都可以点 最后呢间放题会送每一位一杯哈根daz 雪糕,最新既奶茶味都有提供!至于服务,虽然未到超好服务,但算系冇漏单,执野执得好快,亦会帮我地影左几次大合照,态度算系唔错。
呢间放题选择都几多,我朋友一黎就点左好多刺身
题外话/补充资料:
整体黎讲野食同埋服务都几好,有机会会再食 :P