呢间日式放题店除左有大量日式食物提供外,场内部份餐枱设计使用日式风格,比到食客有一个置身于日本食野嘅感觉,夜晚8点半后仲做紧第二位成人半价,计返两个成人平均都系2百零蚊落楼,相当抵食!另外仲有一样值得一赞嘅地方,出面好多放题店都有漏单或者等好耐先到嘅情况,但呢度以我记得就冇试过漏单,叫嘅所有食物都好快到齐,放题做到咁实属难得由于有好多款食物比你拣,冇可能每样食晒试晒,呢度介绍下我地认为必点既:鱼生类 - 唔洗讲都知黎食放题必定点鱼生,佢地既鱼生切到厚度适中,食完唔会话好饱好顶胃,可以试多几款都唔怕饱😂寿司类 - 可能会部份人黎食放题从来唔点寿司,因为惊食完饭好快饱,但呢度d寿司同手卷都整到好的式,又有唔少吸引嘅选择,绝对可以放心叫😝烧物类 - 要回本点可以唔食蚝,呢度有蒜蓉烧蚝任叫,虽然每只唔系好大,但即叫即烧好快送到,而且蒜蓉一d都唔孤寒,好够味😆串烧类 - 牛舌系厚切嘅,调过味令牛味更出,有口感而且够淋,睇到烧出黎嘅色泽已经知道相当唔错,好过出面主打串烧嘅餐厅👍小食类 - 流心奶黄牛角包系个几新鲜既配搭,首先个牛角包焗得非常松脆,而奶黄亦做到流心效果,一齐食个味道出奇地惊喜,如果唔

小食类 - 流心奶黄牛角包系个几新鲜既配搭,首先个牛角包焗得非常松脆,而奶黄亦做到流心效果,一齐食个味道出奇地惊喜,如果唔系饱左我可能会食4-5个🥖🥖🥖🥖🥖