2024-04-26 524 浏览
午餐SET 拣选了 牛肩胛SET 配餐汤 (是日是番茄汤) + 额外 $12 转 CAPPACINNO ,  total : 198-餐汤 : 正常够浓, 不够热 , 餐包不够软 还可牛肩胛 :  点了 5成熟, 面第一块不错,  底下一块过熟偏 UN,   整体牛扒味道无味, "拿"过虽林, 但只有一点咸味, 没有肉味.  我觉得质数上相对差. 虽然卖相靓. , 薯条唔够脆, 全碟最好味就系 沙津 , 个汁做得很好. 整个餐最好食系沙津菜 餐饮 : CAPPACINNO   个人觉得呢间唔好饮, 我好少只饮一半便唔要. 虽然知道此店相当出名, 但在于我觉, 就系出名, 出品上应该要有保证, 但我觉得唔 OK, 最后吃净一半没有吃了. 不会再来, 不好意思,

餐汤 : 正常够浓, 不够热 , 餐包不够软 还可

2024-04-25