晨早谂住去食个靓早餐,点知入到餐厅好多人,企喺门口等了一阵,之后就见到有一张二人枱嘅细枱,就坐住先,过了2分钟见到有一张大一些嘅枱有人走,我就转去𠮶张枱,我见餐厅中其他同样size嘅枱都系两个人坐嘅。点知相中𠮶位肥姨姨(带住眼镜,有染头发)就走过来闹我,超级冇礼貌。佢话头先俾张细枱你哋两个人坐咪啱啱好啰,点解你要转一张大一啲嘅枱?我同佢讲我隔几日就来,每次都系坐这个size嘅枱,佢依然不停闹我。实在太令人惊讶,希望餐厅老板有缘见到这一则分享以有所改进。今时今日在香港仲有这种服务态度,实在令人不能置信!虽然食物好味,但都下定决心以后不会再帮衬! Please think TWICE before you choose this place.
2025-01-07
早餐