依间Cafe有啲难揾,而且咖啡舖里面得4个位。因为天气开始热,我哋被安排坐隔篱糖水舖嘅位,但系估唔到糖水舖咁大油烟味😓谂住都系好快食个brunch 就走,所以就无同餐厅反映。我同男友都叫咗烟三文鱼all day Breakfast,都真系几难食😓😓首先个牛油果完全未熟,连外面都很硬,但都上碟比我地食😓😓另外啲菜都唔系沙律菜嚟,似系普通街市要煮𠮶啲生菜😓😓个炒蛋又炒到老晒,烟肉又炸到劲硬,印象中得茄汁豆好食。超伏😓😓😓咖啡方面,我叫咗一杯热嘅Cappuccino,虽然餐厅用嘅豆都算几香,偏nutty, 但系冲到好似latte😅另外当日铺头里面有另外一台客,落左单嘅item 似乎有出入,店员随即走过来同𠮶台客人对单,但系语气麻麻,有怪责客人冇正确讲清楚要order 嘅item,感觉唔系太有礼貌。而且食物价钱偏贵,食完仲要全身都系有烟味,依间餐厅性价比真系麻麻地😅

谂住都系好快食个brunch 就走,所以就无同餐厅反映。

另外啲菜都唔系沙律菜嚟,似系普通街市要煮𠮶啲生菜😓😓

个炒蛋又炒到老晒,烟肉又炸到劲硬,印象中得茄汁豆好食。

超伏😓😓😓

午餐