我今晚仲正㖞、饮左两支大啤酒、去洗手间、店内没有洗手间提供、需要出店外、行左30米到达、洗手间锁左我返店问系咪要锁匙🔑、店员答我吾洗锁匙可能有人、我返去再等、好几分钟、敲门都无人应、我再返店问职员佢答我佢都无锁匙、我问佢咁我去边到先有洗手间、佢叫我过对面俊宏轩、真系服务一流。我都好想知职员系咪吾洗去洗手间?我见店内都有类似洗手间、但个职员从来没有借比我用、一间食肆可以无洗手间提供👍🏻。最后因为急都行左过俊宏轩商场、来来回回十几分钟。返到嚟都无职员跟进、我只好打去管理处问、请管理员带锁匙嚟店铺。管理处话每间店铺都应该有锁匙供食客去洗手间、但店舖坚持无锁匙、只提供方法去俊宏轩洗手间。食品系好味呀、但欠缺人情味、同理心。从来无用心去解决自家食店问题、洗手间我谂系基本设施挂。职员佢有佢食宵野、你急你事。管理处借锁匙都系食客自行处理。食店应记一功👍🏻、再讲多次食物好味呀、第一次都系最后一次、最后太谷气。食吾饱埋单走人。