2022-06-23
四人帮好耐冇见啦☺️今日难得齐脚,shopping完梗系揾个落脚点食嘢倾偈吹吓水啦🥰中环呢间餐厅其中一个好姊妹话好好食😋咁就唔使烦直接揾呢间食🤓四个人有个好处就系餐厅都会安排卡位俾我哋坐,坐得几舒服!又方便我哋倾偈🤪四个人拣四样嘢,每样都各有特色😉重点系全部都好好味☺️特别版招牌平铁牛扒:侍应哥哥一讲到系每日期间限定,我哋呢啲女仔就立即唔肯放过,一定要嗌返份嚟食😛果然好味,牛扒上嚟嘅时候已经切开咗六块,啱晒我哋呢啲懒人😜牛扒完全冇得弹啦,我哋叫咗5成熟,刚刚好!牛肉汁好够😚西班牙黑毛猪猪羽毛: 我哋讲笑咁话食落去会唔会好似真系食羽毛紧乜都冇,哈哈😆不过份黑毛猪猪羽毛劲得👍🏻肉嫩唔会干😍终极汉堡:汉堡都算大份,尤其是中间嘅牛肉汉堡🥳份量多,个酱好好味!干式熟成西班牙栗饲猪鞍架:一定要推荐呢个西班牙猪鞍架🤤唔好睇佢有层肥膏喺度,猪肉其实识食一定要黐住层肥膏一齐食先好味!呢度个厨师真识拣🥳块猪鞍架劲厚又唔鞋,不错👍🏻仲有仲有薯条可以无限添加,四个女仔饱到傻咗☺️
四个人拣四样嘢,每样都各有特色😉重点系全部都好好味☺️ 特别版招牌平铁牛扒: 侍应哥哥一讲到系每日期间限定,我哋呢啲女仔就立即唔肯放过,一定要嗌返份嚟食😛果然好味,牛扒上嚟嘅时候已经切开咗六块,啱晒我哋呢啲懒人😜牛扒完全冇得弹啦,我哋叫咗5成熟,刚刚好!牛肉汁好够😚
仲有仲有薯条可以无限添加,四个女仔饱到傻咗☺️