2009-03-18 755 浏览
上个星期日我, 男朋友同一班朋友去任食BBQ, 每人$78免开炉费, 送一支水+一罐饮品, 有埋碟、叉、烧烤叉、炭、蜜糖、手套、厕纸, 价最都算合理, 都几好食又多种类, 有多春鱼、金沙骨、蜜汁鸡扒(好入味, 值得推介)、粟米、番薯、鸡全翼(好大只)、黑椒鸡中翼(都几辣架不过好味)、猪扒、牛扒、肠仔、什丸、鸡肾、青椒、冬菇、茄子、蒜茸包、面包、狮子狗卷、司华力肠、肠仔、芝士肠、烟肉、叉烧粒等等.......虽然食物几好, 但某d人既服务态度真系差啰! 我d朋友攞左一盆全部都系肉既野食返嚟, 一粒丸都冇, 所以想再攞d丸, 点知行到去, 个师奶话唔得, 叫我地比个盆佢, 佢先比我地, 我地都冇多个盆啦! 又点比佢呀! 我男朋友就话佢, 你比晒d肉我地一d丸都冇点得呀! 佢先死死气比我地 我地有两个炉但得一碗蜜糖, 我问阿婆攞多碗, 佢又话叫我攞个碗嚟自己加, 我话唔系要加, 系想要多一碗呀! 佢又话冇, 又话大把蜜糖系度, 自己攞个碗嚟自己加 我话唔系呀! 我地咁多个人得一碗唔够, 想要多一碗蜜糖啫 真系激死我, 九唔搭八, 态度又劲差, 点知转个头我男朋友去问阿婆, 佢又比㖞, 男

我话唔系呀! 我地咁多个人得一碗唔够, 想要多一碗蜜糖啫
真系激死我, 九唔搭八, 态度又劲差, 点知转个头我男朋友去问阿婆, 佢又比㖞, 男朋友话行到去叫佢比碗蜜糖我, 佢就比啦! 分明玩我啦!

态度差食物几好食都系假, 又要受佢气㖞! 下次我唔会再去呀!

2009-03-08