我同同事食午饭间中都会帮衬,不嬲都知价钱一 D 都唔平,$3x一碗粥 / 面,我地谂好味都值嘅!不嬲都知佢地无乜服务可言,但当天嘅经验直情离谱。我地一行 3 人,我同事新买左手机唔识用,咪衬食饭时间教下佢,当时我地已落order,食物前后不到 5 分钟已到,个男待应 (相信系老板)放落嚟即刻叫:「重唔快D食!」初初听落都无乜野。我同同事无即刻起筷,只系多用 1 -2 分钟教埋佢先,之后我同事叫待应「唔该俾个可豉油碟我!」叫左1次无反应,再叫个男待应就 " 飞"只豉油碟埋嚟有无搅错呀!唔洗钱呀!(可能佢歉我地唔即刻食左住佢个位)原来以前我同事都见过个男待应同客闹交,又系类似今次差不多,歉人唔即刻食,阻住佢个位,因为个客收唔清楚电话要走出门口听。佢有个女侍应 (长发束起带眼镜)都系恶到死:mad呢间店怨气好重,服务又九流,一定唔会再去!
不嬲都知佢地无乜服务可言,但当天嘅经验直情离谱

,再叫个男待应就 " 飞"只豉油碟埋嚟
有无搅错呀!唔洗钱呀!(可能佢歉我地唔即刻食左住佢个位)
。佢有个女侍应 (长发束起带眼镜)都系恶到死:mad

呢间店怨气好重,服务又九流,一定唔会再去!
2011-02-17