2023-11-02
当打电话去问book位既时候,职员既态度已经好恶劣,但因为朋友想食,所以最后都book左当日8:00pm去到餐厅既时候,带我地入座既时候,全程黑面,语气极差入座后完全无service, 连水都唔会比落左单后,等食物途中,听到职员之间既对话,职员A同B讲:xx枱已经食完,你过去赶佢地去! 当时我同朋友都已经对餐厅既印象跌到谷底食物到左之后,职员系直接掟落枱面,唔会讲依样系咩嚟,我地要自己估系食紧鸡既咩部位当日我地隔黎系一对情侣,佢地食饭既途中,多次被职员要求先买单,当时佢地枱面仲有食物食紧,以及佢地都同职员表示有串烧未到,但职员每隔几分钟就会过黎问佢可唔可以先买单,最后佢地顶唔顺就买左单先,再等食物到黎,匆忙食完,嬲爆爆离开最后我同朋友唔想再留系餐厅,尽快食完就走食物系好食,但服务态度真系极差,唔会再有下次
入座后完全无service, 连水都唔会比
最后我同朋友唔想再留系餐厅,尽快食完就走
食物系好食,但服务态度真系极差,唔会再有下次