2018-11-23 403 浏览
好多年前已喜欢这店的食物,因为标榜少盐少糖无味精,啱晒钟意健康嘅我。但后来经过装修,啲台椅全部换晒用高台椅,啲櫈好似 Bar台櫈咁高,我觉得坐得好唔舒服,所以已经好耐冇再帮衬。今晚经过突然想再试下,结果都系一样,坐到我腰都痛埋,食完拿拿声走。我食嘅系晚市套餐:黑椒猪扒红米饭,送餐汤和饮品,$48 真系几抵!啲红米饭好香软,应该系靓米,黑椒猪扒都算大件,酱汁唔系好重味,食完都唔会口渴,我谂真系冇乜味精;餐汤要了杂菜汤,其实系蕃茄汤,微酸;饮品要了热朱古力,好香朱古力味但又唔会太甜。我对这里的价钱和食物都满意,唯一美中不足系座位真系坐得好唔舒服,令人一食完就要即刻走,如果要约朋友倾下计,这里绝对不宜。

黑椒猪扒红米饭套餐
黑椒猪扒红米饭套餐