2023-07-19 175 浏览
专登收工去食,一入门两个女仔系度倾计,明明见到有客入嚟,完全冇人理,直至到我出声话两位,两个人先望过嚟,个宾宾样嘅侍应就问「有冇订位」我哋答佢冇,跟住两个人即刻拧转身行去厨房完全冇理过我地。等佢去完厨房讲完佢哋想讲嘅嘢啦,终于谂起门口有两个人企喺度,其中一个宾宾样嘅侍应求其指咗两个位,跟住又唔理我哋🤦🏼‍♀️明明Menu写住可以90分钟任食薯条,当我哋扬手揾侍应帮手refill薯条,个宾宾样侍应睇到即刻好唔耐烦咁问「咩事?」,我哋话麻烦refill薯条,佢即刻更加唔耐烦咁样回答「你揾其他人」。咁?其实佢喺度做乜嘢?其实我由入门口开始都冇踩亲佢条尾㗎,我最多衰在冇订位啫,咁你大可以同我讲话你哋冇位㗎嘛,难为d客俾钱去睇你地面色啦