2014-02-03 2574 浏览
今日年初4饮茶竟然唔驶等位,原来价钱贵左,茶钱$12@特点 雪山叉烧包加埋一要$40,唔太热,lum lum地,质数比以前差好多,以前有少少脆口龙dun斑腩烧河$78同老人家食饭,以为斑腩冇乜骨岩佢食,点知多骨到呢!点心拼盘$682粒虾饺,烧卖,素饺,粉果,叉烧包同埋一份细细嘅马拉糕所有饺都好hea,唔通换师傅?得一part仔马拉糕,一个人食就ok, 样样点心x2,唯独呢个唔系,叫人点分呀?戴眼镜湛水姐姐好好,冇叫佢但不停为每围加水收银打错单,好彩有check过!平时有泊车单,今日系冇!可能多人要而冇,但系可以同人讲啰,要我地签个名向单上之后再印过张单又要等!咁唔够数泊车都讲呀,系后味问先知咋!眼见唔系人人要单,而佢d单又可以再print要我等,咁唔知点解冇单啰呵?另外好认同上一篇食评,几年前觉得呢间百乐门好抵又好食,俾贵少少食好d其实冇问题,但价贵左点心难食左系另一个问题啰!已经黎左6、7年,每况愈下,失望!
今日年初4饮茶竟然唔驶等位,原来价钱贵左,茶钱$12@

特点 雪山叉烧包

龙dun斑腩烧河$78
同老人家食饭,以为斑腩冇乜骨岩佢食,点知多骨到呢!

点心拼盘$68
2粒虾饺,烧卖,素饺,粉果,叉烧包同埋一份细细嘅马拉糕

戴眼镜湛水姐姐好好,冇叫佢但不停为每围加水

收银打错单,好彩有check过!