2009-10-16
是晚为一个友人庆祝生日。去咗旺角的CPK, 我之前去过铜锣湾&尖沙咀, 感觉上旺角呢间比较细。我地4个被安排坐卡位, 等咗好耐都无比水我地, 要我地叫人先比, 仲要叫咗2次先比。食物我地叫咗:一个全份的凯撒沙律 (好味…不过劲多醋, 唔够芝士) $78、一碟3个味的wrap (系有3种唔同材料的wrap加3个唔同的汁, 不过大家都觉得食落都分唔到系咩, d嘢好似一样味道咁) $78、一个Milan pizza (好味, 好薄脆) $112 (有7折coupon, = $78.4、一个蕃茄肠仔长通粉 (好味, d蕃茄汁好味、肠仔好味) $82、2杯无限refill的可乐。(初初嚟得1杯, 催咗2次先比埋另一杯) $28each食物就so far so good, 不过服务就麻麻了。无论食刚坐低都叫人先被水、order食物、埋单..都劲耐..挥手好耐都无人见到。不过refill可乐就好自动自觉, 连埋咗单都仲同你refill 。
食物我地叫咗: