2022-05-14
呢间川菜馆由啱啱开业无乜人嘅时候我就去食 觉得佢好食得嚟环境都算宽敞 食过唔少次🫣但最近一次去发现佢哋嘅管理出现问题 文末会讲🥲🔸金汤酸菜鱼 $188每次去必嗌!色香味俱全✨汤色金黄 够酸够辣 鱼片嫩滑极少骨🐟配菜有菇菌、莴笋同薯粉 吸晒汤汁 好味🤤🔸招牌香锅(5𩠌起) $26🥢花菜 $26🥢四季豆 $26🥢莲藕 $28🥢豆皮 $28🥢墨鱼饼 $36上台热辣辣 今次拣咗比较多素菜 但仍然惹味😋香料同调味调配得宜 唔会盖过晒食材本身嘅味 👍🏻🔸片皮鸭(半只) $168正常发挥 鸭肉无骚味 亦唔干柴 未到惊艳但如果下次想食都会再叫👌🏻.食物一如既往好食👍🏻但管理上嘅问题都不容忽视😖.最近一次去𠮶日系星期五晚 适逢正苦放宽晚市无耐 度度都爆满 我哋提早喺openrice订咗位 点知上到去都要等😰楼面遮遮语气同态度都好好的 但表示订咗位都要等 亦讲唔到大概要等几耐(心谂:咁我book嚟做咩❓)由于周围都好多人 我哋都决定照等 结果一等就等咗1.5个钟🤦🏻♀️明显见到楼面人手唔够 客量佢哋亦都handle唔到 其实full咗就唔应该再接booking😩呢个位真系需要大大嘅改善😖
🥢花菜 $26
🥢四季豆 $26