2007-10-06 11 浏览
果日同女朋友两个8点几去星群食饭,通常我地都系贪方便唔使谂食2人餐,但果日系我地拍拖2周年,所以我地散叫,咁样可以分开晒头盘,主菜同甜品咁食,我地首先叫左个ceasar salad,之后主菜就食西冷同羊架,最后食埋个心太软,d野食好好味,牛同羊都整到岩岩好,个甜品一切落去就有朱古力流出黎,正~讲番d服务先,d侍应都几好服务,又有介绍我地有咩好食,d菜又一道一道咁上,唔会话一次黎晒,见我地差唔多食完又会俾牙签同加下水,但系d经理就差d,尤其肥肥地戴眼镜果个(因我地不时帮衬,所以都认得),我同女友见到佢地成班员工忙紧既时候,个经理竟然系唔帮手,都系见佢拎住枝beer坐系度同班fd吹水!我地唔知佢系放左工定咩,但系已经见过咁既情况几次,就算系收左工都应该换番件衫先做私人野la,我觉得咁会影响间餐厅既声誉law,就算系经理都唔系咁做丫嘛,咁简直系浪费左餐厅咁好水准既食物同员工law!!