2024-10-05
嚟左呢间餐厅两次,人流唔多,一方面觉得唔太多人,好舒服,但另一边觉得佢值得更多人流!所以出个post! 首先讲booking, 无online booking系麻烦啲嘅,打电话又唔一定通,次次都要打第3次先通,不过唔紧要☺️食物方面,性价比高,小食方面,鸡翼有5件,好抵;$1XX一个main pasta, 份量亦好够;猪手$188,脆皮好够,咬落去系脆口,好好食。饮品方面,值得一赞系有本地啤酒👍🏻👍🏻 仲要系荃湾出产嘅啤酒👍🏻 支持本地啤酒真系好重要👍🏻服务方面,waiters好专业,同佢地嘅外表好唔同😂 有啲外表好年轻嘅waiter, 但摆盘、收野都好快手,同识做。落order果阵提左几次食物要等20分钟,(可能惊我地会投诉佢慢😮💨),但我地唔心急😊,最后10分钟都已经出到菜👍🏻张枱细都摆到,又会好细心咁叫我地食左小食先,帮我地收咗大碟,腾返多啲位出嚟。见我地食到尾,系到倾计,啲碟有少少污糟(讲紧都系两旧鸡骨),又主动帮我哋换新碟🥹 依家好难揾到服务细心嘅waiters唯一唔好就系餐厅比较冻🥶 同埋啲枱好细。枱细真系唔知玩个客定玩员工🤣 不过为左打卡同营造空间感就可能要做细枱啦🥰 嚟
嚟呢到打卡,食饭真系唔错~ 希望佢地都keep到服务水准啦👍🏻