2019-09-25 32 浏览
多谢大一请食打边炉🤤重申: 试食都唔会阿谀奉承,所以放心睇啦!呢间大一系新开既海鲜火锅专门店,咁梗系要试一试啲海鲜啦🤪佢个鲩鱼片又真系几出色,睇色水都知佢靓,滚完食落脆口又唔腥🤤仲有个手打芥末鲜虾滑,呢个更有惊喜!竟然食落唔系一球面粉,真系好香既虾味,成粒波都爽口弹牙,如果入面既芥末多返啲会更好🤣!一定要嗌牛魔王拼盘同黑松露饺子😍!一定要嗌牛魔王拼盘同黑松露饺子😍!一定要嗌牛魔王拼盘同黑松露饺子😍!佢啲牛几靓🥰雪花分布平均(可能碌右睇下,无呃人!)又重牛味,重点系拼盘可以食到牛既唔到部位: 本地牛、牛胸爽、安格斯牛粒、牛脷,全部都好食又新鲜系好少有的😂同埋个世界级黑松露饺子!极重黑松露味!皮薄又爆馅!搞到我想问下佢地有冇得外卖一盒生饺子😊...总括嚟讲系几好食同几高质,每样食物都新鲜,唔会话愈夜,俾你既食物就愈衰👍🏻都几适合一班朋友去一齐烚下烚下

2019-09-23
用餐优惠