2023-07-12 51 浏览
#旺角#小点角落#bitebybite 放工后趁今晚荃得有时间做下无饭家庭🏠休息下去左旺角间小点角落度食一开始比佢门口设计吸引左入去简约设计 和谐装修用色唔多 米香衬黄 带点日韩feel黎聚餐会有种温馨感 推介情侣或者朋友庆生都多个选择😋今次叫左两个晚市推介 人均消费连加一约$130呢度既烩饭几出色 食物唔错下次人多嘅话 想试埋佢嘅甜品疏乎厘见到隔篱枱有人叫左黎庆生 好吸引🤩1️⃣ 香煎盲𫚧海鲜蕃茄意大利饭两个烩饭相对比起 我会觉得蕃茄意大利饭 酸酸甜甜更加开胃 但黑松露嘅忌廉既creamy饭底亦难以抗拒 香煎盲嘈嘅配法较少见多数都系香煎三文鱼或者比目鱼2️⃣ 西班牙有机春鸡黑松露烩饭佢既烩饭做得好creamy 钟意食黑松露嘅你可以一试个人觉得香而不腻口 而烧春鸡肉质嫩滑唔柴呢度食物质素唔错 值得推介#mk#烩饭#risotto#hkig#foodie#hkfood#foodporn#foodphotography #18区美食#instafood#instafoodie#instadaily
#旺角#小点角落#bitebybite

放工后趁今晚荃得有时间