2021-11-11
难得屋村区都有串烧店,梗系要去试一试啦!呢间隆亨串,舖头细细,但坐位都唔少!最入仲有一间房可以book来做私人房!装修都唔错!一坐低,店员就介绍有串烧嘅肉拼盘,三串有鸡肉,牛肉,羊肉。我最钟意食嘅羊肉嘅我,梗系要试一试啦!另外佢仲推介呢度嘅烧鸡翼,有一只辣一只唔辣。辣𠮶只仲要讲到明食得辣先好试!钟意食辣嘅我梗系试一试啦。其他野食就普普通通叫左烧茄子烧韭菜烧菠萝咁啦!仲有送酒必备既鸡泡鱼干!叫咗啤酒,当然要嗌埋鸡皮LA!鸡皮好快到,烧到脆卜卜!好惹味。另外杂锦肉串都好快到!肉串大大串,有肉汁,烧得好香!果然系店员推介呀!呢度嘅鸡泡鱼干都好平,送酒一流!大大块都只系$40. 其他茄子烧菜都有一般水准。特别想讲一讲烧鸡翼,盐烧嘅外脆内有肉汁,都算交货啦!地狱辣嘅鸡翼真系唔野少啊,食咗一啖成个口已经辣到有啲麻痹嘅感觉,我同朋友食到辣都食到想叫救命呀!店员见我哋咁辣,好窝心咁样拎咗少少砂糖俾我哋解辣 !啤酒都饮咗几杯先至可以冷静落嚟,虽然真系好辣,但系又觉得好过瘾,好少何会系普通舖头食到呢啲咁嘅劲辣鸡翼,真系镇店之宝,嚟到点都要试一试啦!
最入仲有一间房可以book来做私人房!装修都唔错! 一坐低,店员就介绍有串烧嘅肉拼盘,三串有鸡肉,牛肉,羊肉。我最钟意食嘅羊肉嘅我,梗系要试一试啦!
鸡皮好快到,烧到脆卜卜!好惹味。
另外杂锦肉串都好快到!