2025-02-21
每月一次任食放题😝奖励下自己近近哋喺观塘呢间极尚大瀛喜𠮶度食最近佢推出咗新嘅食品,仲有二百几蚊有蟹任食🦀Lunch time $248就可以食到,好抵食💰食物种类有非常之多,例如有刺身、寿司、串烧、天妇罗、一品料理等等🥰,每样食一件都饱!而且食物质素都唔错😌所以𠮶日平日去都全场爆满🈵出面有自助区可以攞好多食物,例如有蟹肉扒豆苗、虫草花胶汤、烟三文鱼,青口冻螺冻虾,前菜中华沙律螺肉八爪鱼等,质素都唔差,好值得一试刺身有好多选择,例如三文鱼吞拿鱼帆立贝赤贝甜虾赤虾等等,而且都非常新鲜,摆盘都好华丽,打卡一流🤩有炸天妇罗🍤例如有甜薯南瓜冬菇大虾等,即叫即炸,十分香脆~最正嘅系有烧乳鸽,鱼翅花胶,一品鲍鱼饭等等,全部都是昂贵食材,每样食少少都已经回本💸餐厅除Häagen-Dazs外,多了movenpick任食🤩我𠮶日有薄荷朱古力味和云呢拿味,薄荷朱古力一定要试👍🏻新品推介▪️海燕窝椰汁炖木瓜▪️黑松露忌廉虎虾伴蝴蝶意粉▪️上汤牛油焗肉蟹伴脆面底▪️吉品鲍汁鲍鱼花菇翅捞饭▪️极尚金汤翅花胶▪️一品蟹肉扒豆苗▪️香港仔避风塘软壳蟹▪️铁板蒜片和风汁炒牛柳粒▪️清酒煮鲜蚬▪️寿喜烧牛肉锅
近近哋喺观塘呢间极尚大瀛喜𠮶度食
最近佢推出咗新嘅食品,仲有二百几蚊有蟹任食🦀
Lunch time $248就可以食到,好抵食💰
有炸天妇罗🍤例如有甜薯南瓜冬菇大虾等,即叫即炸,十分香脆~
新品推介
▪️海燕窝椰汁炖木瓜