2023-06-08
食物正常,亦都系因为之前食过觉得唔错又有靓啤酒饮所以先选择再帮衬但系有一个男侍应系冇常识,正常收碟点会大力一野fing出去?然后装豆腐个只碟d水飞晒落去d袋度,同埋有d飞左落朋友身上,个男侍应只系讲左一句唔好意思就走左,反而系佢女同事走嚟道歉同拎纸巾俾我哋我个袋湿到系连入面件衫都湿埋,我只可以话好彩个碟唔系装肉,如果唔系全部血水fing晒落左个袋都可以唔洗要其实打边炉嘢食嘅碟入面有水正常人都应该知,无论系装蔬菜豆腐肉类丸类个碟都会有水甚至血水,点解会系拎起个碟之后大力fing出去?只可以话个男侍应冇common sense,同埋连道歉同善后都系靠另外无做错个位位女同事,我都觉得好神奇Anyway唔会再有下次牛肩胛:右手边𠮶几件系唔错嘅,肉同脂肪比例正常,所以食落去口感几好但系左边𠮶啲脂肪比例太高,食落去系系好滞嘅感觉,好似食咗旧油落肚后腿肉:牛味偏淡,后感正常汤底拣咗牛骨清汤,足料有萝卜芹菜同牛骨,唔太咸亦唔太淡另外叫左寻田盐记橙香啤酒,有橙香味,不过偏贵
Anyway唔会再有下次
后腿肉:牛味偏淡,后感正常
汤底拣咗牛骨清汤,足料有萝卜芹菜同牛骨,唔太咸亦唔太淡
另外叫左寻田盐记橙香啤酒,有橙香味,不过偏贵