2022-09-24 432 浏览
揿机等候食饭, 非常正常故宫博物馆非常多人, 30几度一个人食饭, 揿1-2 A号码飞, 等咗半个钟头以上终于到我, 个女职员竟然要我坐Bar 枱, 明明到我, 有几张2人枱已经执完空咗我问咗两次, 个女职员都坚持要我坐Bar枱在场虽然好忙, 出面亦有好多人等紧, 不过现场已经有两张枱只有一个人坐 during lunch hour根本好唔公平, 个Bar枱由头到尾都系冇人坐, 咁点解我要等候半个钟, 如果我从正常途径攞飞, 我就有权利坐普通枱櫈我会保留一切追究权利, 呢一个摆明就系歧视最过分嘅系, 佢Bar枱有一个叉电位, 我食紧嘢, 无啦啦有只手系我𠮶啲捞面上面, 因为佢要scan𠮶个QR code非常之过分! 唔合卫生! 短短45分钟之内, 发生咗两次!捞面一般正常, 饮品正常, 但系佢𠮶个梅子蕃茄好唔得我一个人叫咗捞面+小食+饮品 total 连加一 over $200 要坐 Bar 枱有个aunty 叫咗个捞面 然后乜都冇嗌, total $80something 竟然可以一个人坐正常枱埋单
揿机等候食饭, 非常正常
故宫博物馆非常多人, 30几度
一个人食饭, 揿1-2 A号码飞, 等咗半个钟头以上
我问咗两次, 个女职员都坚持要我坐Bar枱
我会保留一切追究权利, 呢一个摆明就系歧视
非常之过分! 唔合卫生! 短短45分钟之内, 发生咗两次!

捞面一般正常, 饮品正常, 但系佢𠮶个梅子蕃茄好唔得

2022-09-21
庆祝纪念