2018-07-30
同朋友星期六即兴晚饭,系openrice订座有7折,唔洗等就入座啦。入到去环境都几黑,差d睇唔到个menu装修有怀旧feel,有dining table亦都有bar table,无论食野饮野都坐得舒服。现场重有live band添。我地两个人叫左一个rib eye steak同一个lobster pasta,重加左每位$68既salad buffet。Salad buffet除左一般沙律菜之外,重有parma ham,炒蚬,roasted veggies,烧虾,deviled eggs,pumpkin soup同面包等等。全部都系水准以上 尤其中意佢个面包,超!级!烟!韧!南瓜汤都非常creamy,有少少cinnamon味,唔小心饮左几碗Main方面rib eye系正常水准,不过不失啦。每个grill可以拣两个sides,建议唔洗拣roasted veggies因为salad buffet 都有。lobster pasta 意粉煮得岩岩好,但d龙虾肉好霉。意粉入面已经有一旧旧肉,以为佢咁好帮我地拆肉啦,但其实都系重有壳痴住。如果龙虾质素唔好用大虾都好呀店入面既waiters个个都好有笑
店入面既waiters个个都好有笑容,又会主动问你d野食岩唔岩口味,重会帮你系salad bar拎野食添咁样既服务先有资格收10%嫁嘛